Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Jaarlijks onderhoud
Bij verscheidene clubs, recreatiedomeinen, gemeenten, particulieren doorheen België, Nederland en Duitsland verzorgt Scheepers Sport jaarlijks het onderhoud van kunstgras sportvelden. Wij geven advies voor de dagdagelijkse en wekelijkse onderhoudstaken die het veld in hun optimale spelconditie kunnen behouden. Duurzaamheid en sporttechnische eigenschappen van kunstgrassportvelden zijn het resultaat van correct en tijdig uitvoeren van onderhoud en advisering omtrent het gebruik.

Sporttechnische eigenschappen
Door de sporttechnische eigenschappen te optimaliseren, blijft het kunstgrassportveld veilig om te bespelen en blijft de beleving van het kunstgras alsof het natuurgras is. Hierdoor neemt het risico op blessures aanzienlijk af, is technisch spel optimaal mogelijk en is de bespelingscapaciteit optimaal te benutten.

Duurzaamheid
Door het kunstgras sportveld tijdig en preventief op juiste wijze te onderhouden, blijven de sporttechnische eigenschappen van het kunstgrasveld het gehele jaar door gelijkmatig en wordt overbodige slijtage aan de kunstgrasvezels voorkomen. Hierdoor wordt de levensduur van het kunstgrasveld verlengd, bespelingscapaciteit vergroot en dalen de exploitatiekosten.

Scheepers Sport
Is uw voetbalveld of tennisterrein toe aan een grondig onderhoud of een voorjaarsonderhoud, gelieve ons te contacteren via info@scheepers-sport.be.

Onderhoud van kunstgras:
Tennisvelden
SmashCourt
Advantage RedCourt
Voetbalvelden
Hockeyvelden