Waarom Scheepers Sportvelden?
 

Op grond van kwaliteit

Scheepers Sport legt al jaren een stevige basis onder de sport in België, Nederland en Duitsland. Onze roots liggen in tennisondergronden, dit is uitgegroeid tot een enorme diversiteit aan sportvelden. In ons treft u een duurzame partner voor de realisatie, onderhoud en inrichting van complete sportparken. U kunt overigens ook voor onafhankelijk advies bij ons terecht. 

VERNIEUWDE WEBSITE

Op onze vernieuwde website krijgt u een inkijk in onze werkzaamheden en de diverse activiteiten waarvan we u van dienst kunnen zijn. De vier pijlers van Scheepers Sport zijn de aanleg van sportvelden, het onderhoud van alle soorten sportvelden & sportparken, de inrichting van sportvelden en bijkomend ondersteunend advies. Zo is ook de webshop van Scheepers Sport volledig vernieuwd en aangevuld met een groot aantal tennis, hockey, korfbal, golf, basketbal, volleybal, handbal en voetbal artikelen. Alle producten zijn direct te bestellen in onze webshop en worden door Scheepers Sport aan huis geleverd.

NIEUWSBRIEF

Wenst u op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf u dan hier in voor de Scheepers Sport nieuwsbrief. We verzorgen regelmatig een mailing met tips, nieuwtjes en kortingsacties. Wenst u een gedetailleerde offerte of heeft u vragen of bemerkingen? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be en we contacteren u zo spoedig mogelijk.

Lees meer over ons
categorieën
Realisatie

Een ervaren partner in de realisatie van nieuwe sportvelden.

Lees meer
Onderhoud

Meer sportplezier door goed onderhoud!

Lees meer
Inrichting

Specialist in inrichting van sportparken en sporthallen.

Lees meer
Advies

Een goed begin is het halve werk.

Lees meer