Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Een rubberen ondergrond voor ultiem sportcomfort

TechTenn
Wat is TechTenn juist? Een dempende rubberen onderlaag, de E-Layer zorgt voor een uniek gevoel van comfort. Deze eigenschappen maken de TechTenn tot een uitermate vriendelijke tennisbaan of sportveld voor spieren en gewrichten.

Altijd bespeelbaar 
De TechTenn toplaag wordt op poreuse asfalt (Zoab of Mateco) aangebracht. Hierna wordt dit laagje gespoten in de gewenste kleuren en belijningen. Dit maakt TechTenn een prima Systeem voor outdoor tennis en basketbal. Eén van de grote voordelen is dat deze sportondergrond volledig waterdoorlatend is, er kan dus altijd op gespeeld worden.

Weinig onderhoud
Aan te raden is een jaarlijkse professionele reiniging zodat de poriën goed openblijven. Het jaarlijks onderhoud beperkt zich dan tot blad en obstakelvrij te houden, hierdoor zijn de onderhoudskosten van een TechTenn ondergrond zeer minimaal.

Scheepers Sport
Bij Scheepers Sport zijn we exclusief distributeur van TechTenn in België. U kan bij ons terecht voor de aanleg, het onderhoud en de renovatie van uw rubberen ondergrond. Uiteraard ondersteunen we sportclubs en tennisclubs met advies en onderhoudsmaterialen in onze webshop. Wenst u meer uitleg of een gedetailleerde offerte, neem zeker contact met ons op via info@scheepers-sport.be.