Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Hardcourt van topkwaliteit

De collectie van Proflex biedt een brede range aan hardcourt producten. Deze verschillende systemen onderscheiden zich door speeleigenschappen en duurzaamheid. Proflex tennisbanen zijn zeer comfortabel, consistent en vlak. Ze bieden uitstekende grip voor de speler en een constante ball-bounce. Niet voor niets zijn Proflex tennisvelden de favoriet van spelers en eigenaren wereldwijd.

De collectie
De Proflex collectie bestaat uit verschillende systemen. Door de unieke lagenopbouw van deze producten, is er voor iedere toepassing, van toernooi- tot recreatietennis een passende oplossing. Het systeem kan, qua schokdemping en baansnelheid, volledig naar de wensen van de gebruiker aangepast worden.

De kleurenkeuze
We hebben een handige tool ontworpen waar u verschillende kleuren combinaties voor Proflex hardcourt tennisvelden kan kiezen. Via deze link komt u uit op de hardcourt kleuren manager van Scheepers Sport. Test verschillende Proflex kleuren combinaties voor het speelveld als de uitlopen via deze website. Proflex is leverbaar in iedere gewenste kleurencombinatie.

hardcourt kleuren keuze manager

Scheepers Sport
Bij Scheepers Sport kan u terecht voor de aanleg van alle Proflex systemen. Ook staan we in voor het onderhoud van Proflex maar ook van alle andere hardcourt tennisterreinen. Verder zijn we gespecialiseerd in de renovatie en de herstelling van Proflex hardcourt tennisvelden. In onze webshop vindt u onderhoudsmateriaal voor Proflex en hardcourt tennisbanen in het algemeen.

ISA - sport gecertificeerd & ITF geclassificeerd
Proflex is volledig erkend en gecertificeerd door ISA-Sport en de KNLTB en als zodanig opgenomen in de sportvloerenlijst. Proflex voldoet aan de gestelde normen die door de nationale normeringscommissies zijn vastgesteld. Sportfunctionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan hierin centraal. Proflex heeft een ITF Court Pace Rating in 3 van de 5 categorieën.

Voordelen Proflex
ITF geclassificeerd
ISA gecertificeerd
Unieke lagenopbouw
Comfortabel
Goedkoop in onderhoud
Topsport gerelateerd