Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Een nieuw sportveld moet jaren meegaan!

Een goede sportondergrond legt letterlijk de basis onder het jarenlange sportplezier. Zowel indoor als outdoor. Ook bij intensief gebruik moet de beleving optimaal zijn. Ons advies voor de ideale ondergrond wordt afgestemd op de wensen in het gebruik ervan.

Is het bijvoorbeeld van belang om er ook in de winter gebruik van te maken? Of is het juist belangrijk dat de baan of het veld onderhoudsvriendelijk is? Scheepers Sport is uw ervaren vakman in de aanleg, renovatie en/of onderhoud. Uw vakman die garant staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

4 belangrijke pijlers.

Bij Scheepers verzorgen we de volledige bouw van nieuwe sportvelden. Dit start bij een kwalitatieve fundering, de uitwerking en belijnen van de sportvelden, beregeningssystemen alsook de inrichting van de sportvelden met bijvoorbeeld zitbanken, gordijnen en scoreborden.

De volgende stap is een grondige onderhoudsbeurt van het sportveld. Aan de hand van gespecialiseerde machines en ervaren personeel zorgen we bij Scheepers Sport voor optimaal sportplezier op uw sportveld. Het voorjaarsonderhoud van tientallen clubs in België wordt jaarlijks door ons vakkundig voltooid.

In onze vernieuwde webshop kan u voor verschillende indoor en outdoor sporten professioneel materiaal vinden. Ook beschikken we over een sport en tennis catalogus die digitaal te downloaden is op onze website mocht u ons productengamma eens op het gemak willen bekijken.

We gaan nog een stapje verder. Beschikt u zelf over de materialen dan kunnen we u bij Scheepers Sport van onafhankelijk en professioneel advies voorzien over het juiste plan van aanpak. Door onze jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in het geven van de juiste adviezen.

categorieƫn
Aanleg

Een ervaren partner in de aanleg van nieuwe sportvelden en tennisbanen.

Lees meer
Onderhoud

Meer sportplezier door goed onderhoud!

Lees meer
Inrichting

Specialist in inrichting van tennishallen.

Lees meer
Advies

Professioneel onderhoudsadvies en aankoop advies

Lees meer
Padel

De aanleg en het onderhoud van padel.

Lees meer