Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel.

Al meer dan 30 jaar kan u bij Scheepers Sport terecht voor de aanleg, de renovatie en het onderhoud van de meest gangbare ondergronden voor veel voorkomende sporten, zowel indoor als outdoor. Krijg een gedetailleerde inkijk in de soorten sportvelden via de gelijknamige knop in ons menu.

Scheepers Sport staat voor degelijkheid en kwaliteit. Ze is dan ook de vaste partner voor verschillende clubs, verenigingen, organisaties, steden, gemeentes en particulieren in de wereld van sportvelden en sportparken. Dit in België, Nederland en Duitsland. Ook voor de inrichting van sportaccommodaties kan u beroep doen op Scheepers Sport. In onze webshop vindt u een uitgebreid gamma voor verschillende sporten.

De aanleg, inrichting, renovatie, het onderhoud, de belijning, het voorjaarsonderhoud, verkoop van kwalitatieve gravel en onderhoudsadvies zijn maar enkele pijlers waarvoor op ons beroep kan doen.

Een nieuw sportveld moet jarenlang meegaan!

Een goede sportondergrond legt letterlijk de basis onder jarenlang sportplezier. Zowel indoor als outdoor. Ook bij intensief gebruik moet de beleving optimaal zijn. Ons advies voor de ideale ondergrond wordt afgestemd op de wensen in het gebruik ervan. Is het bijvoorbeeld van belang om er ook in de winter gebruik van te maken? Of is het juist belangrijk dat de baan of het veld onderhoudsvriendelijk is? Scheepers Sport is uw ervaren vakman die garant staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit.

Davis Cup finale 2015

In 2015 werd Flanders Expo in Gent het epicentrum van de tenniswereld. De finale van de Daviscupfinale tussen België en Groot-Brittannië werd daar gespeeld voor zo'n 13.000 toeschouwers op een gravel tennisbaan van Scheepers Sport. Ook in 2017 deed Tennis Vlaanderen op ons beroep voor de aanleg van een gravel tennisbaan in Paleis 12, Brussel. We zijn dan ook trots ons steentje te hebben bijgedragen aan deze memorabele avonden voor het Belgische Davis Cup team.