slider afbeelding
EPDM tennisvloer

Het onderhoud van rubberen sportvelden (chevron, tartan, EPDM, TechTenn) is erg belangrijk voor de verlenging van de levensduur, de mate van waterdoorlatendheid en de bespeelbaarheid. Daarnaast groeien de poriën dicht met mos en algen. De gevolgen hiervan zijn een sterk verminderde waterdoorlatendheid, ook blijft er vocht in de poriën zitten. Mocht het dan gaan vriezen bestaat de kans dat de toplaag kapotvriest. Bij Scheepers Sport gebeurt het jaarlijks onderhoud van rubberen tennisbanen en sportvelden door eigen ervaren personeel.

Door de jarenlange ervaring is het schoon- en doorspuiten van tennisbanen en sportvelden een specialiteit van ons geworden. Wij maken gebruik van een speciaal voor poreuze oppervlakken ontwikkeld systeem. Dit systeem bestaat uit een hogedruk waterpomp, aangedreven door een watergekoelde dieselmotor met voldoende capaciteit om de Rotor Jet' aan te drijven. 

Het feitelijke schoonspuiten wordt met de Rotor Jet gedaan. Dit is een bodemreinigingswagen met een werkbreedte van 50 cm en een werkdruk tot 200 bar. Onder de kap bevindt zich een spuitkop, bestaande uit twee nozzles, die met een hoog toerental in de rondte draait. Met een grote kracht wordt het vuil uit de poriën gespoten. Alle poriën in het oppervlak worden meerdere malen van alle kanten geraakt. We kiezen voor deze methode bij Scheepers Sport daar dit een betere diepte reiniging creëert bij rubberen sportvelden.

Afbeelding
Enkele projecten

Krijg een inzage in onze laatste realisaties. Klik voor meer informatie over het project of voor meer
informatie betreffende het type en de ondergrond van ditproject.

Rubberen Techtenn tenniscourts bij Apollo 10
Rubberen Techtenn tenniscourts bij Apollo 10

Renovatie van een tennisbaan met Techtenn bij TC Apollo 10 in Drongen.

Onderhoud van rubberen sportvelden
Onderhoud van rubberen sportvelden
Rubberen TechTenn courts voor TC Meerdaal
Rubberen TechTenn courts voor TC Meerdaal
Rubberen indoor terreinen bij TC De Krekel
Rubberen indoor terreinen bij TC De Krekel
VOLG ONS OP INSTAGRAM

Scheepers Sport is ook te vinden op Instagram en Facebook. Neem zeker eens een kijkje op ons Instagram account. Bekijk hier onze laatste realisaties en projecten. Ook pakken we regelmatig uit met kortingsacties op ons instagram kanaal. Geef en duimpje en volg ons: www.instagram.com/scheeperssport See you at the gram!