Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Ook dit jaar pakken we uit met een rubberkorrel kortingsactie. We bieden 10% korting op aankopen in zakken en maar liefst minimaal 500 euro korting op pallet bestellingen. Nu het zomerseizoen op zijn einde loopt starten de voorbereidingen voor het indoorseizoen. Om de indoor tennisterreinen weer een optimale staat te brengen is kwalitatieve rubbergranulaat een must. De actie loopt nog tot eind december dit jaar.

Is ons type rubbergranulaat wel bruikbaar bij uw baansoort?

EDPM-granulaat van Scheepers Sport is gecertificeerd en geschikt voor het gebruik bij tennisvelden. Neem geen onnodige risico’s met onbekende EPDM-granulaten. Kwaliteit en vooral veiligheid voor alles. Onze tennisgranulaat kan gebruikt worden voor de volgende types: tapijt, Chevron, Bross slide, Comfort slide, Top Slide, Techtenn (4S), en andere granulaatbanen.

Waarom kiezen voor onze rubberkorrel?

Ons EPDM-granulaat heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.  De Scheepers Sport tennis rubberkorrel betreft hoekige korrel en is te verkrijgen in verschillende kleuren. De standaardkleuren zijn rood, groen en blauw. De rubberkorrel voor tennisterreinen kan in zak (25 kg) of op pallet (40 zakken) geleverd worden. Ronde korrels zijn ook op aanvraag te verkrijgen. Bent u niet zeker welk type granulaat u nodig heeft? Heeft u opmerkingen of vragen betreffende onze producten. Wij voorzien u graag van deskundig advies.

Hoe bestellen?

Geef uw bestelling door via info@scheepers-sport.be of contacteer ons telefonisch op +32 89/89.10.99. Wenst u een offerte voor intern overleg? Mail de aanvraag even door en we bezorgen u een offerte inclusief transportkosten.