Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Voor Tennis Vlaanderen hebben we afgelopen maand op het Topsportcentrum in Wilrijk 2 nieuwe Proflex hardcourt tennisterreinen aangelegd. Naast de vele gravelterreinen aanwezig in Wilrijk kan er vanaf nu dus ook getennist worden op twee hardcourt tennisvelden.

De collectie van Proflex biedt een brede range aan hardcourt producten. Deze verschillende systemen onderscheiden zich door speeleigenschappen en duurzaamheid. Proflex tennisbanen zijn zeer comfortabel, consistent en vlak. Ze bieden uitstekende grip voor de speler en een constante ball-bounce. Niet voor niets zijn Proflex tennisvelden de favoriet van spelers en eigenaren wereldwijd.

Proflex is volledig erkend en gecertificeerd door ISA-Sport en de KNLTB en als zodanig opgenomen in de sportvloerenlijst. Proflex voldoet aan de gestelde normen die door de nationale normeringscommissies zijn vastgesteld. Sportfunctionaliteit, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit staan hierin centraal. Proflex heeft een ITF Court Pace Rating in 3 van de 5 categorieën.

Bij Scheepers Sport kan u terecht voor de aanleg van alle Proflex systemen. Ook staan we in voor het onderhoud van Proflex hardcourt terreinen maar ook van alle andere hardcourt tennisterreinen. Verder zijn we gespecialiseerd in de renovatie en de herstelling van Proflex hardcourt tennisvelden. In onze webshop vindt u onderhoudsmateriaal voor Proflex en hardcourt tennisbanen in het algemeen. Voor meer informatie contacteer ons via info@scheepers-sport.be.