Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

SKYPADEL STONE WALL

Scheepers Sport en SkyPadel lanceren de "Stone Wall" padelbaan. De kooi waar de muren gemaakt zijn van 40x30x19cm blokken van gewapend beton met staal. De binnenmuren zijn gepleisterd en vervolgens geverfd. De buitenmuren zijn gecoat in geprefabriceerde steen (verschillende modellen om uit te kiezen) die de SkyPadel StoneWall padelbaan in elke omgeving integreren.Stone wall details
De basic padelbaan
Stenen achter- en zijwand
Hekwerk centraal
Een goede keuze met meerdere banen naast een Iron Core of Scenic court.
Alle courts zijn op voorraad en kunnen binnen 2 weken geleverd worden.

Voor clubs waar scholing een essentieel element is of clubs die gelegen zijn op vochtige locaties raden we zeker stevige padelbanen te bouwen. De reden hiervoor is dat bij regen of bij hoge luchtvochtigheid condensatie op het glas ontstaat, waardoor de manier waarop de bal terugkaatst verandert. Dit heeft uiteraard invloed op het spel. Het voordeel van de massieve muur aan de achterkant is dat er kan bespaard worden op het aantal glaswanden. Verder heeft het een geweldige esthetische vormgeving dat zich prima presenteert in multi-court faciliteiten.

Interesse? Vraag een gratis offerte aan.
Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen betreffende de aanleg van padelbanen? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be en wij voorzien u van een gedetailleerde prijsvoorstelling met bijkomende informatie. Uiteraard kunnen we ook altijd langskomen voor een verkennend gesprek. Contacteer ons telefonisch via +32(0) 89 89 10 99.