Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

ONDERHOUD

Padelbanen hebben weinig onderhoud nodig, maar we raden wel aan om één keer per jaar de padelbaan een onderhoudsbeurt te geven. Hiervoor hebben wij speciale borstel machines die het kunstgras weer nieuw leven inblaast. Ook wordt nieuw zand aangebracht. De tijdsduur van een jaarlijks onderhoud is 2 uur per baan, uiteraard afhankelijk van de staat van het veld. We beschikken over eigen opgeleid personeel.Sporttechnische eigenschappen
Door de sporttechnische eigenschappen te optimaliseren, blijft het kunstgrassportveld veilig om te bespelen en blijft de beleving van het kunstgras alsof het natuurgras is. Hierdoor neemt het risico op blessures aanzienlijk af, is technisch spel optimaal mogelijk en is de bespelingscapaciteit optimaal te benutten.

Duurzaamheid
Door het kunstgras sportveld tijdig en preventief op juiste wijze te onderhouden, blijven de sporttechnische eigenschappen van het kunstgrasveld het gehele jaar door gelijkmatig en wordt overbodige slijtage aan de kunstgrasvezels voorkomen. Hierdoor wordt de levensduur van het kunstgrasveld verlengd, bespelingscapaciteit vergroot en dalen de exploitatiekosten.

Scheepers Sport
is het kunstgras van uw padelbanen toe aan een grondig onderhoud of een voorjaarsonderhoud, gelieve ons te contacteren via info@scheepers-sport.be.