Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

PADEL KUNSTGRASGreenlad Tour kunstgras Pro Perform kunstgras
Eternal Tour kunstgras


42.000/m2
​6.600 dtex
Economisch
Levensduur 4-5 jaar
Gebruik 4 uur/dag


65.500/m2
​8.800 dtex
Normaal
Levensduur 6-8 jaar
Gebruik ​8 uur/dag


65.500/m2
​8.800 dtex
Centre court
Levensduur +10 jaar
Gebruik +8 uur/dag


Kies het kunstgras type dat bij uw club past.
Het Greenlad Tour kunstgras bevat 42.500 hechtingen per m2 en 6.600 dtex. Dit kunstgras is geschikt voor padel waar het gebruik niet intensief is en er een beperkt budget is. Dit kunstgras heeft een aanvaardbare duurzaamheid (ongeveer 4/5 jaar met een gemiddeld gebruik van 4 uur per dag) en een zeer aantrekkelijke prijs. Wenst u kunstgras met een hogere dichtheid en een langere duurzaamheid dan zijn er twee opties.

Het Pro Perform kunstgras heeft 62.500 hechtingen per m2. Dit type is geschikt voor intensief gebruik, zoals sportclubs of openbare sportcentra. Vanwege de hoge dichtheid en het aantal hechtingen per m2, is de duurzaamheid van dit kunstgras zeer hoog met een levensduur van maximaal 8 jaar, met goed onderhoud en een gemiddeld gebruik van 8 uur/ dag. De prijs-kwaliteitverhouding is zeer concurrerend en is een goede keuze voor installaties waar het gebruik intensief is.

Eternal Tour kunstgras bevat 62,500 hechtingen per m2 en 8,800 dtex, het verschil met het Pro Perform kunstgras zit zich in de structuur van de vezels. Hier bevat de vezel mono filament wat hem een weerstand en slijtvastheid geeft. Bij het testen van de slijtvastheid gaf een schatting dat het ongeveer 10 jaar bruikbaar is bij intensief gebruik. Daarom is dit gras geschikt voor intensief gebruik in padelbanen waar het gras altijd in perfecte staat moet zijn. Speciaal aanbevolen voor tornooi padelbanen.

Interesse? Vraag een gratis offerte aan.
Wenst u meer informatie of wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be en wij voorzien u van een gedetailleerde prijsvoorstelling met bijkomende informatie. Uiteraard kunnen we ook altijd langskomen voor een verkennend gesprek. Contacteer ons telefonisch via +32(0) 89 89 10 99.