Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

SKYPADEL IRON CORE PADELBAAN

SkyPadel heeft een gegalvaniseerd stalen frame ontwikkeld die hierna gepoedercoat kan worden in een willekeurige kleur gekozen door de klant. De padelkooi is visueel zeer aantrekkelijk en heeft een grote consistentie. Er wordt gebruik gemaakt van stalen buizen van 80x40x2mm voor het maken van de verschillende structuurmaten. In totaal gaat dit over 30 modules, samen met roestvrijstalen schroeven. De structuur is snel te monteren en te demonteren. Aan deze structuur zullen de glasruiten worden gemonteerd. Vanwege de architectuur van de frames, kan er 10 mm dik glas veilig gebruikt worden.

IronCore een voordelige, hoogwaardige en aantrekkelijke padelbaan. Dit type is het meest populaire model binnen de SkyPadel collectie.

Iron Core details
Onze meest verkochte padelbaan
Glazen achter- en zijwand
Hekwerk voor centrale deel
Als men voor één of twee banen kiest gecombineerd met Stonewall courts.
Alle courts zijn op voorraad en kunnen binnen 2 weken geleverd worden.

Interesse? Vraag een gratis offerte aan.
Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be en wij voorzien u van een gedetailleerde prijsvoorstelling met bijkomende informatie. Uiteraard kunnen we ook altijd langskomen voor een verkennend gesprek. Contacteer ons telefonisch via +32(0) 89 89 10 99.