Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

PADEL, DE SNELST GROEIENDE RACKETSPORT

De SkyPadel collectie bestaat uit verschillende systemen. Er zijn reeds 500 SkyPadel padelbanen gebouwd in Spanje sinds 2002. Eén van de grote voordelen van padel is dat het zowel in de zomer als in de winter gespeeld kan worden. Het is intensiever maar ook makkelijker aan te leren dan tennis waardoor het een pak laagdrempeliger is om het een keer te proberen. Talent of geen talent, padel is een leuk spelletje wat voor vele tennisspelers de ideale afwisseling isom het spelplezier op peil te houden.

SkyPadel & Scheepers Sport
Scheepers Sport legt reeds meer dan 30 jaar sportvelden aan in binnen- en buitenland. Dit gaat van de fundering, de ondergrond, de installatie van de materialen tot de inrichting van het volledige sportpark. Zo doet Tennis Vlaanderen regelmatig beroep op de expertise van Scheepers Sport. Buiten de aanleg van nieuwe padelbanen, renoveren we ook bestaande terreinen en kan voor het onderhoud van de sportvelden beroep gedaan worden op Scheepers Sport. Sinds afgelopen jaar hebben we ons verdiept in Padel en hebben we de krachten gebundeld met SkyPadel.

Als exclusief distributeur van SkyPadel in België leggen we de funderingen, bouwen we de padelbanen, geven we onderhoudsservice en zorgen we voor de inrichting. We gaan zelfs nog verder ter ondersteuning van uw club!  We kunnen u voorzien van een clinics, toegangsapplicaties, trainingen in Spanje, financieringsmogelijkheden, businessplan, turn-key projecten, software, leraren, marketing (complete draaiboeken) en haalbaarheidsonderzoeken.

Mogelijke padelkooien & onderhoudservice
Stone Wall padelbaan
Iron Core padelbaan
Scenic Court padelbaan
Soort kunstgras
Onderhoud padel

Skypadel mogelijkheden
Buiten de verschillende padelbaansoorten zijn er nog een aantal keuzemogelijkheden. Zo is er de keuze tussen 10 en 12 mm veiligheidsglas. Alle Skypadel padelbanen worden voorzien van een fundering die het uniform stuiten van de bal garandeert. Ook is het Mondo Turf padelkunstgras met ITF Classified Court Pace 4 Medium-fast certificaat in verschillende kleuren te verkrijgen. We bieden 10 jaar garantie op alle courts en hebben een eigen onderhoudsservice ter beschikking.

Interesse? Vraag een gratis offerte aan.
Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen? Contacteer ons via info@scheepers-sport.be en wij voorzien u van een gedetailleerde prijsvoorstelling met bijkomende informatie. Uiteraard kunnen we ook altijd langskomen voor een verkennend gesprek. Contacteer ons telefonisch via +32(0) 89 89 10 99.

categorieƫn
Stone Wall

De padelkooi die massieve betonnen muren combineert met glazen wanden.

Lees meer
Iron Core

IronCore een voordelige, hoogwaardige en aantrekkelijke padelkooi.

Lees meer
Scenic Court

Het Scenic-model is zonder twijfel de beste keuze voor je centrale padelbaan.

Lees meer
Kunstgras

Onze verschillende kunstgras types voor uw padelcourt.

Lees meer
Onderhoud

Verleng de levensduur van uw padelcourt aan de hand van professioneel onderhoud.

Lees meer