Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Jaarlijks onderhoud
Het onderhoud van rubberen sportvelden (chevron, tartan, EPDM, TechTenn) is erg belangrijk voor de verlenging van de levensduur, de mate van waterdoorlatendheid en de bespeelbaarheid. Daarnaast groeien de poriën dicht met mos en algen. De gevolgen hiervan zijn een sterk verminderde waterdoorlatendheid, ook blijft er vocht in de poriën zitten. Mocht het dan gaan vriezen bestaat de kans dat de toplaag kapotvriest. Bij Scheepers Sport gebeurt het jaarlijks onderhoud van rubberen tennisbanen en sportvelden door eigen ervaren personeel.

Ervaring
Door de jarenlange ervaring is het schoon- en doorspuiten van tennisbanen en sportvelden een specialiteit van ons geworden. Wij maken gebruik van een speciaal voor poreuze oppervlakken ontwikkeld systeem. Dit systeem bestaat uit een hogedruk waterpomp, aangedreven door een watergekoelde dieselmotor met voldoende capaciteit om de Rotor Jet' aan te drijven. 

Werkwijze
Het feitelijke schoonspuiten wordt met de Rotor Jet gedaan. Dit is een bodemreinigingswagen met een werkbreedte van 50 cm en een werkdruk tot 200 bar. Onder de kap bevindt zich een spuitkop, bestaande uit twee nozzles, die met een hoog toerental in de rondte draait. Met een grote kracht wordt het vuil uit de poriën gespoten. Alle poriën in het oppervlak worden meerdere malen van alle kanten geraakt. We kiezen voor deze methode bij Scheepers Sport daar dit een betere diepte reiniging creëert bij rubberen sportvelden.

Scheepers Sport
Voor meer informatie over onze jaarlijkse onderhoudscontracten voor het onderhoud aan uw all weather tennisbaan of sportveld, neem gerust contact met ons op. Ook met vragen en bemerkingen kan u ons altijd via mail bereiken (info@scheepers-sport.be).

Specialisatie
  Tennisbanen
  Multisportvelden
  Atletiekbanen
  Playgrounds