Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Kleurrijk en gebruiksvriendelijk

Handig
Het uitgebreide gamma van thermoplasten bestaat uit leuke horizontale figuren en spellen. Ze zijn op-en-top kindvriendelijk en erg handig om mee uit te pakken. Bijna alle figuren kunnen besproken worden. De voorgevormde thermoplasten verfraaien de omgeving met kleurrijke vormen die heel gebruiksvriendelijk zijn. De kinderen vertoeven in een veilige cocoon waarin ze gezien worden.

Speels
Het brede aanbod is speels en educatief. De spelletjes hebben een maatschappelijke meerwaarde en stimuleren de interactiviteit tussen kinderen. Creatieve toepassingen die de educatieve, sportieve en speelse activiteiten in scholen, kinderdagverblijven, speeltuinen en jeugdbewegingen ondersteunen.

Scheepers Sport
We staan in voor de plaatsing van de thermoplasten. Dit gebeurt bij Scheepers Sport door eigen ervaren personeel. Buiten speelplaatsen, parken en pleinen is het ook mogelijk parkings te voorzien van thermoplasten. Dit gaat van nummers, richtingaanwijzers tot de parkeervakken. Voor een gedetailleerde offerte of bijkomende vragen gelieve te mailen naar info@scheepers-sport.be en we helpen u verder.

Thermoplastische Markeringen:
  Ontworpen voor intensief gebruik
  Duurzamer dan de een-componenten wegenverf
  Wordt gegoten op een dikte van 1,5 mm tot 3 mm

Vormen
  Cijfers
  Letters
  Symbolen
  Logo's
  Bordspelen