Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

TechTenn 4S, ultiem comfort

TechTenn 4S
Een sportveld of tennisbaan met maximaal comfort en minimale onderhoudskosten. Het kan met TechTenn 4S. Hier zorgt een dempende rubberen onderlaag voor dit in combinatie met de E-Layer zorgt voor een uniek gevoel van comfort. Daarbij is de kans van blokkeren minimaal, dit komt doordat de TechTenn 4S sport ondergrond vervolgens wordt afgestrooid met los EPDM-granulaat.

TechTenn 4S is altijd bespeelbaar 
De TechTenn toplaag wordt op een verharde onderbouw aangebracht zoals asfalt of beton. De toplaag aangevuld met rubberen korrels zorgen ervoor dat de TechTenn 4S ondergrond een uitermate vriendelijke baan voor spieren en gewrichten is.Scheepers Sport
Bij Scheepers Sport zijn we exclusief distributeur van TechTenn in België. U kan bij ons terecht voor de aanleg, het onderhoud en de renovatie van uw rubberen ondergrond. Uiteraard ondersteunen we sportclubs en tennisclubs met advies en onderhoudsmaterialen in onze webshop. Wenst u meer uitleg of een gedetailleerde offerte, neem zeker contact met ons op via info@scheepers-sport.be.

TechTenn 4S heeft weinig onderhoud
Misschien wel het grootste voordeel is het feit dat Techtenn 4S maar minimaal onderhoud nodig heeft. Dankzij de unieke opbouw moet u enkel het tennisterrein of het sportveld slepen na gebruik. Hierdoor blijft de TechTenn ondergrond vrij van vuil.