Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

Outdoor hardcourt

Waterdoorlatende hardcourt tennisbaan voor recreatiedoeleinden. Uitermate geschikt om op buitentennisbanen toe te passen. Maximaal tennisplezier met minimale onderhoudskosten.

Recreatie
Voor recreatiedoeleinden is Proflex Premium een uitermate geschikt product. Deze coating, een mix van acryl -en polyurethaan bindmiddelen op waterbasis, biedt goede speeleigenschappen naast een hoge duurzaamheid. Deze coating passen wij veelvuldig toe op tennisbanen van Center Parcs en Landal Green Parks, waarvoor wij preferred supplier zijn.

Scheepers Sport

Bij Scheepers Sport kan u terecht voor de aanleg van alle Proflex systemen. Ook staan we in voor het onderhoud van Proflex maar ook van alle andere hardcourt tennisterreinen. Verder zijn we gespecialiseerd in de renovatie en de herstelling van Proflex hardcourt tennisvelden. In onze webshop vindt u onderhoudsmateriaal voor Proflex en hardcourt tennisbanen in het algemeen.

Multifunctioneel
Voor multifunctionele sportvelden, zoals de veel gebouwde playgrounds, wordt ook Proflex Premium toegepast. Bij deze toepassingen zijn duurzaamheid en de goede prijs-kwaliteit verhouding de factoren die zwaar meewegen voor de keuze van dit product.

Competitie
Ook voor verenigingsgebruik is Proflex Premium een uitermate geschikt product. Hierbij spelen ook de goede stroefheidseigenschappen van het product een grote rol. Om de toch al goede duurzaamheid te verlenen, wordt bij verenigingen eerst een laag Proflex Courtbinder aangebracht. Deze polyurethaanprimer zorgt voor een goede hechting tussen de bestaande toplaag en de nieuw aan te brengen coating. Wordt Proflex Premium aangebracht in combinatie met Proflex Courtbinder, dan verlenen wij 4 jaar garantie op de coating.

ITF Gecertificeerd
Proflex Premium heeft een ITF Court Pace Rating in 3 van de 5 categorieën.